JRS | M01 StreetFighter Motorcycle JRS-Engine JRS | M01 TouringCruiser Motorcycle JRS-Engine JRS | M01 SuperSport Motorcycle JRS-Engine

Technologie

JRS-M01's uitzonderlijke pakket van innovatieve technologieën is uniek. Door optimaal gebruik te maken van de unieke eigenschappen van de JRS-Motor zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan op o.a. het gebied van frame-, aandrijflijnontwerp. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden op het gebied van design, zwaartepunt-tuning en aerodynamica.

 

  JRS-Motor  

De JRS-Motor is een nieuw concept rotatiemotor dat gebruik maakt van een reeks zeer kleine verbrandingskamers. Met als doel een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en brandstofverbruik, de emissies, het gewicht en de kosten te verminderen in een zeer ruimte efficiënt pakket. De JRS-Motor is geschikt voor een breed scala aan brandstoffen en is in het bijzonder gericht op de volgende generaties biobrandstoffen.

JRS-Motor

Naast de JRS-Motor, is de JRS-Motorfiets ook uitermate geschikt voor andere aandrijfconcepten zoals bijvoorbeeld de conventionele verbrandingsmotor of de electromotor.

 

  Body  

De dragende structuur is a full carbon-fiber "Monocoque". The structuur is opgebouwd uit 3-verschillende hoofd-componenten (hoofdbody, voor sub-body en achter sub-body). Het heeft optimale mogelijkheden t.b.v. gewichts- en stijfheidstuning. De geïntegreerde venturi-tunnel draagt bij aan de sterkte cq. stijheid. Het binnenste van de motorfiets is makkelijk bereikbaar t.b.v. onderhoud.

Body

  Stuurinrichting  

De stuurinrichting is een programmeerbaar steer-by-wire stuursysteem. Het stuurtype (klassiek, joystick, etc.) En plaats is vrij te kiezen. De fysieke parameters (hoogte, breedte, hoeken, etc.) Zijn volledig traploos instelbaar. Er is een geïntegreerde stuurbekrachtiging en geïntegreerde stuurdemping. Het heeft een laag zwaartepunt en massacentralisatie.

STEERING CONCEPT

  JRS-M01 Minisite  

Voor meer informatie, bezoek onze JRS-M01 Minisite.

JRS-SYSTEMS
1/4

conscience

"The human voice can never reach the distance that is covered by the still small voice of conscience."

Mahatma Gandhi (1869-1948)

Indian "Philosopher, internationally esteemed for his doctrine of nonviolent protes"

previous next close
2/4

vision

"The power of imagination created the illusion that my vision went much farther than the naked eye could actually see."

Nelson Mandela (1918 - XXXX)

South African "president, lawyer, nationalist"

previous next close
3/4

dicipline

"Discipline is the bridge between goals and accomplishment."

Jim Rohn (1930 - 2009)

American “entrepreneur, author and motivational speaker”

previous next close
4/4

passion

"Only passions, great passions, can elevate the soul to great things."

Denis Diderot (1713 - 1784)

French author, "encyclopedist, & philosopher"

previous next close